Friday, May 6, 2011

Day 2 ; 10 things that i love

Next, 10 things that i love <3, okay baby,. it's things = bendas bukan orang. love= sayang atau suka. so basiclly ini pasal sepuluh benda yang saya suka atau sayang. ;) ;

  1. I love my handphone and my laptop :) sorry but itu je harta yang mampu aku ade setakat nih, so itulah yang aku sayang.jangan rampas dari aku! HAHA!
  2. I love Shopping! xD aku suka shopping, lagi-lagi bila duet nak dekat abes-,-hahaha. tapi i'm a bad shopaholic sebab aku menang membeli tapi kalah memakai. huhu.contohnya aku suka beli kasot wedges tapi aku tak pandai pakai heels atau kasut tinggi-tinggi ni. jadi ia jadi hiasan je. huk. baju pon same, asal cantik je aku nak, tapi tak penah pakai. my bad.
  3. I love to sleep :) untuk musim-musim sekarang ni, aku memang suka tido. bahahaha. yelaa, masih ikot zon waktu di UK. dan tiada kerja yang nak dilakukan. tido lah jawapannya =,=
  4. I love to hang out with my friends. tak kesahlah dudes or babes. atau aku sorang-sorang babes dalam group tu. aku suka melepak! lagipon aku suka aktiviti karaoke, walaupun suara aku tak berape nak okay, shisha-ing, walaupun lagi teruk dari merokok.*alang-alang ye dak ;P* tengok wayang and yeah kadang-kadang aku tgk cite tu 2 kali sebab teman orang yang berlainan dan tak nak hampakan permintaan mereka. ahh, aku suka jalan-jalan. i am easygoing but doesnt mean i'm easy or "social " as some people might say.
  5. I love to dream ;)  I am a dreamer! orang kata tak salah bermimpi, dan dari mimpilah datangnya harapan dan impian. ececeyyh :P
  6. Saya suka dengar lagu kuat-kuat. jyeaahh, lagi-lagi kalo tengah depressed, sumbat telinga dengan earphone, volume up! ignore the world! eheks;)
  7. Saya suka buah manggis! yup manggis. durian sedap, tapi manggis pon sedap gak apee.hehehee.
  8. Saya suka stalk diri sendiri! kahkahkah. macam psycho kan, orang ramai suke stalk perempuan cantek, aku stalk diri sendiri.ppfffttt~~!!
  9. Saya suka tengok gigi and mata orang ;) macam psycho gak tapi ini kisah benar, suka tengok senyuman orang tu and mata dia. tak kisah la siapa pon ;)
  10.  Saya suka keamanan! yeah baby! peace ! one love!<3 hahahahahaa.
okay that's it. aku macam amek siyes lak benda ni sampai nak fikir 10 benda yang  aku suka pon susah. macam nak jawab exam. pffftt~;P

3 comments:

Topex said...

You tak suka I ke? Huh!~

Merepek Sematamata! ;)

Encik Psychopath said...

tak besh tak besh !

Aisyah Siti. said...

@topex sukaa!! tapi taknak la tulis.ihiks;P

@encik psychopath alaaa..boleh laa ni..xdok ideaa..bahahaahaxD

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails