Tuesday, December 8, 2009

her's..mines too;)



hai uolss..
so citer minggu ini..hmm..takde yang menarik sangat pon.semua pon berlaku sekitar jb jee. 
isnin. malam tuh join kakak n da geng skala rendahnye berkaraoke d diva.haha.saya suka karaokee!!





oh kakak dapat kerja goverment. so dia berhenti dr kerjanya dan kne lapor diri d putrajaya. i supposed to follow her on wednesday nite but i refused sebab kononnya penat baru balik tgk new moon.hehe. niat nak ikot then pegi jumpa eka..sleepover rumah dye..dah lame x jumpa..rinduu oh..but..malas nak balik nek bus sorang-sorang and takot dye bz kan.so nekad dok rumah sorang..lagipon khamis malam tuh mama,kakak n abangku blk johor balik. tapi bila da cakap kat eka x jadi datang boleh plak plan-plan menarik keluarr..sumpah menyesal x follow!!:( tapi takpe..since ukm naek sem awal..sempat lagi nak sambut krismas same2.hehe;D


jumaat. teman kakak ke office dye ntok pulangkan kunci..balik sempat singgah ke jusco tebrau city. oh sempat shopping cikit;D dah lame x shopping lol. hehe.and sempat hantar laptop yg rosak tuh.esok kot amek blk.mcm x mampula nak bayar.mahal sangatt.huhu.


oh sabtu. kakakku dan geng bas mak minah..eh.. geng skola rendahnye buat reunion lagay. kali ni kami berkaraoke mcm biase, men bowling n lepak-lepak di osman.eheks. plan nk tgk wayang tapi ade yang kena blk awal so lepaking jelaa..oh walaupun kami berlainan batch, tapi i can get along with them you know. maybe pasal dah beberapa kali join dorang reunion or i'm da one who x malu.hahaha. but hey, seronok kawan ngan dorang n thanks sebab bagi dak kecik ni join skali.haha;P rasa mcm kawan sendiri pula.



                       sebahagian dari mereka. more photos kat fesbuk ye.haha.



and.sunday.melawat mydin dan giant besama mama;)
p/s:macam ptt tuka tajok entry nih kepada diari holiday echa part 3 atau saya ada kakak je.xpon minggu ini besama kakak.hahaha;D


apa-apapon.selamat menjalani kerja baru ye kakakku sayang.semuga jumpa jodoh disana.haha;D

3 comments:

Takatoo31 said...

Weh, aku amik gmbo nie. Hahahaha..
Gmbo Ibu Mengandung..!! Ibu mengandung Itu SekSi..!!!!

echa said...

hahahahahhaha..shut up!! comel kot!!

aidil said...

enjoy giler...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails