Sunday, December 6, 2009

dilema abad ke-2 part 2.

sekali lagi part 2.. where's d part 1? find it yourself;P

there is other things that bothering me rather than love or friendship. of course it's about money and studies.well, kan my lappy rosak lagi..and baru je hantar ke kedai to repair it. and guest what. its mother"fuckin"board rosak. and it cost about 800+ to repair it. oh mana nak cari duit? and knape mahal sanngaatt? ini kali kedua rosak after 2 years. thinking of buying new one but ape nak buat dengan yang rosak nih? kalau betulkan nanti rosak lagi macam mane? adoyaaii.. ada tempat lagi murah x nak repair motherboard tuh? oh kalau nk beli lappy baru next week ade pc fair kat jb. baru ingat nk beli external. kenapa duit mengalir macam air nihh? ape nak buat eaa?? pening-pening.

next is studies. so, my previous result was awful. x tahula yang last sem punya nih.bila result nak keluar ye? x excited pon nak tahu but..hopefully result naek cikit. and sumpah x boleh main-main lagi. studies is my first priorities.!! so,i should keep myself away from all the distraction and think what best for me. luckily i'm home now, cause i can easily calm from elmo thingy. dah balik ukm nanti mcm mane ea?? huhu.what a life.

5 comments:

reb@rn said...

beli je laptop 2nd hand. Aku beli laptop 2nd aku ni RM900. Ok je. Beli la hardisk. Boleh simpan bebAnyak.

ResuLt keLuar 12hb kaLau x saLah. Aku pun risau gegiLa.

*sori menyebok

wAn aLiaA mUrsyidA said...

echaaa...
result kuaa 17hb nieeee.....

echa said...

jowin: klo bli 2nd hand baek aq btolkn je lptop kot.huhu.xpe..seboklaa;D

alia:oh okay..cuaak deh;D

Zulfahmi Abidin said...

kalau ko nk aku leh tolong cari tmpat tol kan yang aku biase anta utk costomer aku..tu pon klu ko nk.wokey.give me a ring.ma phone always on 4 yea.

echa said...

fahmi: harga below than 800 x? ley gak dow.no ko ape ea? mcm xde jek.huhu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails