Saturday, April 30, 2011

Day 1 ; 10 perkara tentang saya (random)


okay mari mulakan cabaran sepuluh perkara sebelum sepuluh perkara ittew. so this is 10 things about you(me). just 10 random fact about me which most of people who know me knew it already ;P whatevs ;
  1. Nama bapa saya S.M Samsudin, maaf saya tiada kena mengena dengan S.M Salim mahupun S.M. Nasimuddin. dan S.M stands for Said Mohammed. shortform jadi S.M. dan jangan tanya kenapa nama saya tiade Syarifah!sebab saya bukan berketurunan arab yaww.. *ni da macam cite pasal bapak aku pulak -,-*
  2. Saya mix Pakistan/ mamak/ melayu di side bapa dan Minang/ melayu/ chinese di side mama. need to explain more? cukup kot tuh.
  3. Saya berumur 22 tahun pada 26 September tahun ini,.jyeaahh! *wajib nak bagitaw ;P*
  4. Saya baru sahaja menamatkan pengajian dalam Ijazah Sarjana Muda Ekonomi (kepujian) di Universiti Kebangsaan Malaysia dan bakal bergraduasi pada September 2011* ececeeyy poyo nak bagitaw gak dengan harapan dapat hadiah banyak time konvo.haha :P*
  5. Saya single but not available .ehem2;P
  6. Saya suka minum air banyak-banyak. *kawan-kawan wajib tahu ni! sebab air mereka bakal jadi mangsa. muahaha.*
  7. saya suka buang masa tengok wayang, karaoke, and shisha-ing xD
  8. Saya boleh jadi orang paling pendiam dan paling peramah ikot mood. tapi biasenye saya pendiam ;)
  9. Saya paling pendek antara adik beradik. *ok adik paling kecik pendek lagi tapi dia ada peluang untuk tinggi lagi :/*tapi antara kawan-kawan saya masih ada peluang menang! jyeeaahhxD
  10. I am me. and i dont need to be anyone else. *ceh, dah tak tau nak letak ape la tu;P
rasanya tu je kot,..want to know more? get to know me better. wahahaa. ada soalan tanya, jangan simpan-simpan. i dont bite people. ceh ;P  and lagi satu extra. i hate packing. nak packin gi tampin rumah nenek sedare then esok jalan-jalan ke Melaka sempena Hari Pekerja! kahkahkah. aku penganggur tapi nak sambut gak! okbai! xP

9 comments:

Encik Psychopath said...

kenapa tak available ?


T___T

Hunny Maldini said...

tu la, ingatkan ecah ada kena mengena dengan sm semua tuh. hikh3

gr@wn said...

nampak kat tennis ari tu

Aisyah Siti. said...

@Encik Psychopath ; ops,sebab blom keluar pasaran lg. kahkah.;P

Aisyah Siti. said...

@Hunny Maldini hehehe,.kan! ramai tanya.hahaa,;D

Aisyah Siti. said...

@gr@wn ; yee jowin! itu sayee ;)

sherah said...

tah kau packing pemalas nak mam!

Aisyah Siti. said...

@sherah ; hahaha,taw xpe.. rase nak sumbat2 je dlm beg xP

Takatoo31 said...

akak ko si Masz 2 tinggi ke...? Lebih kurang je korang.. ahakz..!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails