Friday, April 29, 2011

ingat sepuluh perkara. sebelum sepuluh perkara.

tajuk entry murtad. bahaha. so sekarang aku duduk dirumah,. dan masih mengikut zon waktu di UK. harap maaf. i'm jet lagged. ;P masih mencari pekerjaan menggunakan teknologi yang ada. masih belom ada rezeki mungkin. :) actually keinginan menulis blog itu membuak-buak. yelah, entry perpisahan sempena tamat belajar,..blablablaa.. mesti ramai tunggu. weehuu;P *perasan* maka untuk tidak membiarkan blog ini sepi, aku nak join game? musim? trend? arrgghh,.. menulis entry tentang 10 perkara. =D *first time nak join gak nih ;P 

Day 1 ; 10 things about you. *ala-ala biodata kot ;P*
Day 2 ; 10 things you love.
Day 3 ; 10 things you hate.
Day 4 ; 10 things you want to say to one person.
Day 5 ; 10 wishes.
Day 6 ; 10 items you can't live without.
Day 7 ; 10 important people.
Day 8 ; 10 of your favourite songs.
Day 9 ; 10 ways to win your heart. *ehem, macam nak letak atas-atas sikit je yang ni! hahaa*
Day 10 ; 10 final words.

yeah,.itu je kot rules nye. sbelum ni ade yang 30 days nye games kot. banyak sangat entrynye. malas nak ikot. busy,.sekarang banyaakkk masa free.. tehehehee. boleh la awak kenal kita lebih rapat lagi. ihiks*bace dengan nada gedik*. lagi satu, aku ada habit suka baca blog sendiri, ye,.. BACA BLOG SENDIRI. pathetic gilaa. hahahaa. ok seeyaa.

p/s: semoga dengan ini rajin sikit update ;P


4 comments:

sherah said...

hahaha bosan la tu kat rumah XD

dah bosan baru rajen nak update ke pondan!

Aisyah Siti. said...

hahahhaa~~sambil2 nok xD

Mitsuo said...

wah nice! rasa macam nak buat, tapi tengoklah dulu.. hehe

Aisyah Siti. said...

@mitsuo jangan cakap je! buat ;P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails