Thursday, November 4, 2010

UNIQLO opening madness

seperti yg digembar gemburkan, harini opening butik UNIQLO di kuala lumpur! from tokyo to kl baby. so, ada kawan aku ni excited gila since dia memang minat gila brand nih dari before exam dah merancang trip ke farhenheit 88. maka bermulalah expidisi kami yang bermula dari seawal 6.30 pagi dari UKM semata-mata nak menjadi 500 pengunjung pertama sebab nak dapat beg UNIQLO. and WE DID! sampai dalam kol 8.00pagi dan beratur panjang tunggu 2jam.

 M.K. Anuar aka ketua program yang bersemangat waja.
ahli-ahli jemaah.
so, selain dapat beg tuh kitorang berpeluang menang tiket ke tokyo dengan isi form and beli atleast 1 item kat situ. well, masing-masing takde niat pon nak ke tokyo, niat asal nak beg, tapi alang-alang dah tunggu lama shopping la sekali ye dak? mane taw lucky:D




 the waiting, and then the shoping part. banyak collection winter, so aku lebih berminat ngan promotion seluar. baju lelaki smart-smart. so all of us shopping dengan RM20 voucer yang dimenangi secara online. ahha, but ketua program la paling best. RM100 voucer. memang tak sia-sia dia tunggu lama.


after beratur panjang nak masuk, beratur panjang nak p fitting room, beratur panjang nak bayar. berjaya juga misi pi opening nih. walaupon lepasni boleh je nak pi kan tapi ape salahnya semangat nak meramaikan majlis awal-awal.yang penting puas hati dan happy.haha.:D

well, lepas sesak 2jam dalam butik tuh, keluar tengok still ramai yang beratur panjang nak masuk okay.

gambar from topex. jangan jeles topex. esok bukak lagi. LOL:D


*p/s: misi kedekut dgn diri sendiri gagal. jangan pelawa aku g shoping;/

2 comments:

Privacy_Resident said...

jom belajar bahasa jepun.

IHETIU! Cara sebut, I Hate U!

Sekian!

echa said...

hahahahaa.. len kali bgn awal.semangat waja skt;P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails