Saturday, November 6, 2010

bila nak ade boipren?#1




ciri-ciri arjuna pilihan hati Masitah SM SAmsudin.
  1. tinggi 175 dan ke atas! yang penting mesti lagi tinggi dari dia sebab tak suka lelaki pendek.
  2. berkulit hitam manis dan ke atas. err, dia tak suka yang puteh/ cerah macam saya.huks.
  3. ada kereta. tak kesahla kereta apa, janji ley maen racing2 ngan jojo(myvi hitam) dia.
  4. tak kedekut.
  5. tak kuat jeles.
  6. berdarah kacukan (yang ini aku tambah sendiri.haha!)
  7. yang penting setia!
tips dating bersama Masitah SM Samsudin.
  1. sila bebaskan diri dari segala bau-bauan yang busuk.(contoh: bau rokok, bau jantan) pakai perfume n deodorant senang. dia tak suka lelaki busuk!
  2. Jadilah diri anda sendiri. Jangan tiba-tiba jadi rosyam nor semata-mata untuk mengorat dia.
  3. jangan berlagak or cakap besar. ( contoh ko paling habat whatsoever)
  4. Jangan ajak dia buat perkara yang dia tak suka buat. so ajak dia buat perkara yang dia suka. haha!
  5. Kalau adik dia (Siti Aisyah) reject mana-mana lelaki yang dia suka, maka nya minta maaf lah buat lelaki2 tu. (hebat kan pengaruh saya?)
okay, cukup setakat nih. nak tips lagi? coming soon. tuan empunya badan sedang bercuti. rindu dah ni:(

11 comments:

Nur Diyana Mukhtar said...

tak kedekut dan bebas dari bauan sangat penting! :) haha

echa said...

hahaha kaann!! say no tu busuk!:D

mikhaelahmad said...

cilaka. semua ciri-ciri tu takde kat aku.

mikhaelahmad said...

oh, part kaler kulit je lah kot aku lepas. darn.

Zulfahmi Abidin said...

lah..ape kes.ko nk jual akak ko ke ape?? haish..^__^ kau tuh.bile nk ade boyfie??


Terkini: 1. Kaki Belit Depan Masjid 2. Gadis T-Shirt Bintang Terselit Kat Belog Ailyl Rozanna 3. Dibawah Paras Normal

echa said...

mat: ko ade simpan cita2 nk jadi abg ipar aq ke? pasal ciri 1st x lepas so aq x rekemen kan!bahahahaha:D

echa said...

famie: xkan aq nk promote diri aq kat sini lak der. kasi akk aq lepas dulu.bahahaha:P

mikhaelahmad said...

jadi abang ipar kau la mantap. nanti mesti kau panggil aku abang. woah!

echa said...

xyah jadi abg ipar aq pon bley abg mat! hahaha. ciri berdarah kacukan tuh ko ade weyy!!KOREA. darn! dah 2 markah disitu!

Azmie said...

wah.. menarik btul entry awak nie.. hihi..

tinggi, err..boleh.. kulit eaa, cerah.. kereta 5 thn lg, haha.. kacukan..? xtau laa.. tp org ckp saya ade muka cm Chinese sket.. haha, gurau je eaa.. sekadar nk memeriahkan blog awk..

Jom singgah ke laman blog saya, Pesona Akasia. Hanya klik di SINI

Terbang Bersamaku said...

boleh jadik ejen cari jodoh..tak kedekut itu mestilah kne ade..hehehhe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails