Thursday, April 22, 2010

tag balas dendam widda

okay.widda pandai buat tag.hehe. sorry lambat sikit. bezzayy stuhdee..hukhuk.susah nak wat tag nih..kne bukak folder lama-lama ,cari kat fesbuk r, banyak gambar depan cermin tapi camera or phone xz nampak. macam bukan cermin lak kn. pastu gambar i cencored je banyak kalo sorang haha. so ni bersama kawan-kawan.banyak je tapi ni je sompat nak upload.hee.here we go~

syarar-syarat:
1)tajuk entry mestilah GAMBAR ANDA PERASAN BEST DEPAN CERMIN*opss sorry wida..letak tajuk lain lak..xpekan;P*
 
2)letak gambar depan cermin banyak2....and every pics come with caption...
 
bersama :mirasue n cik e
location : fitting room kedai apentah mid valley
catatan: baru lepas tgk public enemies.eheks.sebab ade tulis blackbird tuh;P

bersama : matt n norie
location :kedai gunting rambut area warta.haha
catatan: teman mirasue n cik e potong rambut,.time nih baru lepas putus cinta.kahkah.

bersama: ezy n mimie
location: rumah n bilik ezy
catatan: sleepover selepas lama tak jumpa..seronok okayy;D
bersama: mimie lagi
location: fitting room jj tebrau city.
catatan: melayan orang ada masalh rumah tangga.haha.

bersama: makcik eka
location: jusco area sg buloh kot.lupe.hee.
catatan: dating sempena krismas.hihihi..;)


3) sila tag kawan2 anda....nak tag banyak mana anda tag lah....agak2 takmo tag sila nyatakan 414 sebab anda tak mahu tag kawan2 anda...
  • sherahxoxo #momma kesayangan
  • hudalulu #corsmate cun!!
  • alia shahida #kawan eka
  • jowin #kawan kmj.huhu.
  • miera hamie #junior kdo
  • n siapa-siapa nak buat lah.hee.kthxbai.

5 comments:

Anonymous said...

lps tgk public enemy ke yg 1st pic tu?
sebelum la..
kan?kan?kan?
aku pun igt tak igt dah.
-herwan apai-

widda_me said...

APA KAITAN BLACK BIRD NGAN PUBLIC ENEMIES???

echa said...

apai: aq rase selepas.sebab sebelum tu x taw pon istilah blackbird tuh..huhu.

widda: last2 dlm movie tu ade scene dy ckp gudbye blackbird.hehe.

HDS voice said...

haha..bru nk tnye..
yg 'gudbye blackbird' 2 je ke,..?
haha..kne mgena sgt lahh..

reb@rn said...

eh eh. Baru perasan. Sori.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails