Tuesday, April 13, 2010

lepas geram.

ini entri lepas geram level sederhana geram.

aq geram bila aq mengadu kat kau(orang yg aq anggap kawan baik) aq ade masalah tapi  kau ignore aq.if kau tak boleh tolong pon,.let me know..or at least you can comfort me,. make me calm, suggest a solution or something,.,kalau tak boley tolong nak wat cane kan,.motip aq bagitaw masalah aq kat ko kalau suka-suka? bcoz ko sumone important in my life la kan. Kalau aq boley settle sendiri aq settle kan sendiri la.everyone have a problem, i know that,.but aq bukan bagitaw orang lain pon.,ko kawan baik aq jugak kan? bukan selalu aq mintak tolong kau pon.okay fine., dah biasa dah kena macam ni., kau ada prob carila aq.,kalau aq boleh tolong insyaallah aq tolong. aq bukan nak mengungkit or apa..just keciwa je. kecik ati ponn ada gak kadang-kadang..hmm..diam lagi bagus kan?.huu.bukan semua la camni..certain people je.Sokayy.

btw, entri-entri yang bertag love dah suci.muahaha. like siyesly, i have wasted my uni-life, my teen life for such things.damn it! Dan nasihat kepada yang masih muda*macam tua sangat jah* fikirlah matang-matang before buat kputusan.haha.fuck my past life;P

nota emo:sedang pms dan give up in certain things.damn.tak suka perasaan ni.sorry.

5 comments:

ARIXA XANDRIA said...

Nape ni babe~
Chill k..

echa said...

huhu.thx dear. emo time exam lol.

wak itu aku said...

salam
pe nak pk sgt
idop ni simple klu kte wat ia simple
serabut2 pon sme je result yg kte dpt

reb@rn said...

apa lagi. Naik aTas sTage n do your damn wrApping.
(ala-ala eminEm je staiL gambar)

azmel said...

sabar la..manusia mcm tu la..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails