Friday, August 7, 2009

jumaat~789

  • hari ini..hari menukar-nukar layout ye kawan2..2 or 3 kali juga tukar..haha..x tahu ap yg sy nak sbenarnyee..
  • hari ini juga hari untuk "stalk" org ye kawan2.. walaupun aktiviti stalking ini telah bermula sejak zaman nenek moyang kita..namun kini ia menjadi lebih menarik dan bergaya dgn adenye fesbuk,twitter, blogger,google dsb. fakta:
  1. ada kawan saya yg stalk sumone tlh berkenalan dgn sumone tersebut.menarik!
  2. ada org stalk sumone then post kt blog mereka siap mention name bagai.dan sumone tersebut membacanya. memalukan tp menarik juga!:)
  3. oh aktiviti meng-google name org juga seronok yea..kerana kt akan tau blog mereka..dan bila bace blog itu kt jumpa link org lain pula..ahahaha...boleh habeskan mase berjam2 untuk ini yaa..
  4. fesbuk..pon best gak..melalui gambar yg ditag..kt dpt lihat org itu dan ini.."la..dye ni same skola ngn dye ni..."..."laa..awek dye kawan ex-bf aq punya ex-gf punya bf"*contohlaa..keciknya duniaa...hoho..
  5. aktiviti stalk juga boleh menjadi medium fashion terkini..contoh yee"ko tgk selendang dye wey...nak jgk ah".."gile serabut dressup dye".."pasni aq nk pkai mcm tulah"..hahaahha..
  • okeh..itu je kot..saya tak kt pon menstalking itu salah..kerana manusia x pernah lepas drpd sifat ingin ambil tahu kehidupan org laen..lagipon kalo x mahu di"stalk" tak usahlah meletak gmbar atau terlibat dgn aktiviti di alam maya nih..mungkin anda distalk menunjukkan bahawa anda feymes..btol x?haha..
xoxo~

2 comments:

Cik E said...

Ni la yang ko dok buat dr td diam je nihh. hahaha!

saya dapati aktiviti stalking sgt mnyeronok kann! Awwwwww.

echa said...

yea beybeh..stalking adalah aktiviti masa lapang yg beeesshh!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails