Tuesday, August 25, 2009

hepy 20th eka syg;)

anak encik aripin;))
atas ini sahabat saya.
kesayangan saya.
kegemaran saya.
saya sayang dia sampai bila-bila.
harini birthday dia.
sedih sbb saya x dpt wat suprise b'day party untuk dye.
saya pon x sempat bagi dye present time jumpa dye last week.
maaf saya lupa. nanti saya bagi k.
eka dan saya akan kawan sampai bila-bila.
takde ape yg boleh putuskan persahabatan kami.
kami sahabat ketika susah mahupun senang.
dia selalu ada disaat saya perlukan sahabat.
walaupun kami berjumpa ketika matriks. namun dah banyak kami lalui bersama.
dia paham saya. boifren saya pon x paham saya mcm dia.
kami patut jadi kekasih tapi kami bukan gay.
kami lebih dari adik beradik sebab kami bukan dr parents yg sama.
eka sahabat yang baik.
pasal tu saya kenalkan dye dgn sume kawan-kawan saya.
bagi saya kawan saya...kawan dye jugak.
saya tak setabah dan sehebat dye.
semoga dye dpanjangkan umur. 
dmurahkan rezeki.
berjaya dalam hidup.
mendapat jodoh yg sesuai
dan segala yg baik2 lah.
walaupun kami berjauhan.tapi jarak tak pernah pisahkan kami.
terlalu banyak saya nak ucapkan tp biarlah masa meluahkan segalanya.
selamat menempuh hari tua sayangku;))                                      
  


notakaki: saya rindu waktu kita bersama-sama di matriks.rindu nk g kfc tangkak. makan kt cafe same2.sleep over.g bndr muar yg bosan tu..ambil gambar byk2. makes fun video. cuci gambar.huhu..ohh..aq dah sebak.. lovveee yoouuu!!!!!!!!

6 comments:

NaZZy Hall said...

leh r ajk die g men bowling sesame nnt...
lalalalalalalalala~~~

echa said...

hahahha..
boleh jee... eka lg hebat dr aq oohh bowling..

Anonymous said...

echa..xyah ler puji adik k.jija nie lbh2..kembang kuncup ler dia..hihihihihi

echa said...

hahahaha..amek ati lorr...
lpe nk bli adiah dye..huhu..

Nazirah said...

Aku pun lupa do birthday dia. Okay aku beli dia buku novel Ahadiat Akasha terlatest next time aku jumpa dia.

echa said...

ahahahaha..kn.xpe2 nex time plan another date. kt celebrate.ahahaha.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails