Sunday, October 10, 2010

happy 101010 sherahh!!

HAPPY BIRTHDAY RAJA NOOR SHAIRAH BINTI RAJA IZAHAM.
NO KP: 89101010-10-xxxx. hahaahahaha:D 
my coursemate, classmate, roomate, bestmate. meroyan-mate.*ok ko dah x meroyan skang.haha. 
so, its your day! 101010. one in a lifetime babe.
i know how you wait for this day.hehe.
well, thank you so much for being there for me all the time,
even aq dapat bilik kat amin pon ko tak kasi pindah, i was so touched okay!
i'm glad to have you! love you so much! muah3!!<3<3
btw, me and her new boyfie dah buat prank awal-awal. ngeh2.
eventhough 5 hari awal,ber3 je, n prank tak berapa gempak. but its okay la kan.hihi.

tadaaa~ her BEST BIRTHDAY PRESENT everr..hahahaha:D

well babe, tinggal lebey kurang sebulan je ko dapat tengok muka aku puas-puas sebelum kita mula bekerjaya.sobs;( i'm gonna miss you a lots.!
papepon, happy 21st sayang! and good luck in new chapter of your life k.
i'll always be there for you if you need me :)

xoxo,
echa;P


1 comment:

Privacy_Resident said...

seriau baca entri ni. sebab teringat pasal entri bestie ko yg sebelum ni. pfffffft! :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails