Saturday, October 23, 2010

entry sempena final exam d finale. sobs.


sekarang semua orang pon tengah busy. nak siapkan esaimen, thesis, presentation, report, blablabla. sampai tak sedar final exam dah nak tiba. study cam biasa la, last minit kan. heh! sem ni boleh pula tiade study week, memang tak terasa nak exam la kan. wuuu~

isnin nih dah start paper final aku. then, rabu, khamis dan ahad. tapi ade satu subjek yang ade oral exam je so by rabu next week semuanya supposed habes.fuuhh! TETAPI thesis tak siap lagi so tak terasa macam nak tinggalkan UKM nih lagi.huu. plus ade fieldtrip ke JOHOR on 12th nov. so kalau balik then datang ukm balik tak macam penat pulak kan. bila nk balik camni? lagipon on 2nd nov mama n akak pegi indon x ajak aku..waaa. memang lagi malaslah nak balik Jb.hmm.

menghitung hari je kerja aku sekarang. hahaha. maaf la. lepasni dah kena bekerjaya(LI). tempat dah dapat tapi macam nak tukar last-last minit nih. tapi confirm kat JB terchenta.hee. bakal rindu dengan bangi dan semua memorinya;')

anyway;

goodluck for your final. do your best :)


2 comments:

Eyra Gadis said...

Good luck echa! dan selamat berpraktikal. Jumpe abg hensem, bagi aku satu jugak! hehehe. :)

echa said...

hehehe,thx eyraa;) t ad abg ensem aq post kt ko satu;P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails