Friday, March 19, 2010

dan aku kesah pasal kau.


sejak-semenjak-dua-menjak nih,.macam ni la result mid exam aq dapat(-_______-")
well,.some of them aq da expect bakal begini sebab aku tahu aku tak dapat menjawab dengan betul.
aku blurr bila tengok exam paper..walhal baru je baca tadi nota yang ini..
kadang-kadang aku rasa aku paham tapi tak dapat nak luahkan isi jawapan.
kadang-kadang memang soalan tuh aku tak paham langsung.
kadang-kadang memang aku langsung tak nampak soalan sebab ngantok yang teramat.
aku rasa aku dilahirkan bukan untuk menjawab exam.tapi aku silap.
menjawab exam tu adalah sesuatu yang wajib aku lalui..
begitu juga dengan segala presentation dan membuat paperwork yang betimbun.
tak boleh dielakkan.
hhhmmmmm....

masih ada lebey kurang 3 minggu lagi untuk aku ready ke penghujung sem ni.final exam.
agak terlambat tapi aku yakin masih ada ruang untuk aku usahakan.
aku tak perlu segala tekanan dan gangguan dari orang yang psycho atau takde life yang suka define kehidupan orang lain loser walhal diri sendiri banyak "loser"nya.
aku tak perlu rasa down lama-lama sebab perjalanan aku masih jauh.
masih banyak yang perlu aku kejar dari menanti sesuatu yang tak pasti.
oh, aku bersyukur kerana masih ada yang sanggup disisi dalam terang dan gelapku.
masih ada yang sanggup mendengar luahan..dan paham "diam"nya aku.
aku bahagia dengan adanya mereka disisi.
aku tak perlukan lebih.terima kaseh:)

6 comments:

ayeen:) said...

yeah..teruskan..teruskan..

echa said...

thxx kak ayeen;))

HDS voice said...

chaiyokk kak echa..
gogogogo~ (nada explorace)

kaki puteh said...

gud luck sis 4 ur final exam.
kte same serupe~
minggu y membebankan akn muncul.

echa said...

miera: hahaa..thx dear;))
kaki puteh: thx babe;))

psychopath said...

chayuk2 !

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails