Tuesday, February 9, 2010

USANG bukan sekadar teater.

~krew produksi, pelakon dan pengarah USANG~

 
biarpun pelakon berganti pelakon,
krew berkurang dan bertambah,
emo berganti emo,
akhirnya berjaya juga pementasan teater khas dilangsungkan,
nak kata perfect sangat tu tak la,.
tapi boleh dikatakan berjaya menyampaikan mesej yg cuba diketengahkan yea.
emosi bercampur baur..seronok,dan ad yg menangis ..
paling best bila dapat salam ngn NC lepas curtain call..:))
secara peribadinya,
produksi kali ni boleh dikatakan sebai satu keluarga yang harmoni,
dalam realiti pon pasti ada yang bertikam lidah begitu juga kami.,
hidup takkan pernah sempurna. betol tak?
oh., USANG membawa mesej kekeluargaan yang mendalam,.
pengorbanan seorang ibu memang tiada bandingan,.
kehilangannya amat susah ntok dicari ganti,.
aq sebak sebelom scene sedih lagi sebab aq xnak orang nampak aq nangis.hee:P
takdelaa..yang sebenarnya sebab memikirkan nasib yang menimpa orang yang kehilangan ibu atau bapa..
aq sangat bersimpati atas nasib mereka..(al fatihah buat keluarga tersebut)
buat aq rindu dengan family di selatan..dah lama x jumpaa...wuuu:(

 
apa-apa pon.,aq sangat happy dan berbangga dengan team USANG!!!
congrats uoolss~!
lepas ni insyaallah akan diadakan pementasan usang ditempat lain pula.so watch out peeps:))

 
sebagai krew setting terimalah cheers dari kami;))
set,.set,.set,..ting,.ting,.ting,.! 
nota usang:
  •  semoga lepasni dapat dana lebih supaya dapat setting yg lebih gempak!ngee:) 
  • bakal rindu dengan latihan tiap malam..huk.

8 comments:

Ms.Independant said...

tringin nak teater!

:)

Maya Ayam said...

pasni ni mintak rm50 000 kat pengarah...beli umah betul2...baru gempak!

Nazrin Saad said...

hidup malam kini kian kosong bukan?
mau isi dgn apa?

echa said...

ms indipenden: try laa..best;P
maya:taw xpe!!besaaarrr punyaa!!!
nazrin: btol3..klo dot ad aktvt ley join x?huhuh.

nur alia syahida said...

eh buat kat ukm ek?lor..patot la lecturer koko aku xdtg sbb g tgk usang ni la..lecturer aku yg tulis skrip..haha..die de gak cite sket2 psl teater usang ni kat klas smlm..die kate ramai gak yg nangis..=)

echa said...

oh bung ke?
dy kn lecturer ukm..tp ajar kt uitm gak an.hee..
best2..nanti klo ktorg wat lg dtg la tgk;))

nur alia syahida said...

bung ke x eh?xtaw nickname die..tp name die encik diani..
oke2..insyaallah..=)

echa said...

yela..ktorg pgl dye bung kancil.hee.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails