Thursday, February 18, 2010

sesi ajaran posing!

oh,.cuti raya cina nih tak kemana-mana sangat,.jalan pon area jb jaah.. on9 pon jarang sebab line ada prob sikit..huu..papepon nak cite pasal si manjaku aiman.hehe. macam biasa bosan-bosan aq memang suka ambik gmbar. guna atan pon jadi..haha..c gedik nih memang suka datang rumah aq so ajak la dia join skali..sambil-sambil ajar dye posing, dia memang gedik suka amek gambar gak.haha. aq lak dah lame tak mencurahkan bakti mengajar kanak-kanak sumting new.hehe.so, mari berposing!

 ini mohamad shahrul aiman..umo 2tahun 6bulan..oh..dy saye punyee..hehe.

first try, tak nak ikot! degilnye budak!

ow yeah..dats my boy!!

macam ni lak!!
hehe*ignore makhluk kt blakang tuhh..
:* hahahaha.
yang ini cubaan untuk sign "fak u"..haiyoo.. sambil tunjuk jari tuh dye sebut "fak u" comel gilaaa okaayy!!

next, kenyit mata,due-due mate tertutup.hahaha.

okayy laa,more pouting mouth!!
muncung sekiloo!!

huhuhu..okayy..enuff..bakal rindu dengan aiman lagi lepass ni..nasib dye masih kenal aq walaupon aq jarang balik..ahahahaa..bijak betol budak2 zaman sekarang kan.. ;')

3 comments:

Nazrin Saad said...

mula2 rasa nak maki ko sbb ajar bdk2 wat fak... hahahaha, mati ko kalo mak dia tau!!!

wah, smart betol anak itu, joyah!! aku kira nmpk ciri2 keemakan ko di situ! oh, terharu plus jeles.

tp xpe, aku dpt anak menakan baru raya nnt... hahahahahaha
(kalo laki aku ajr men bola@boling, kalo pmpuan aku ajr teater)

echa said...

hahahahahaha...
mak dia x taw part fak yu tuh..hahaha..sumpah comel cakap "fakkyuu.."

itulahh...tp aq rse aq terserlah dgn ciri2 seorg akak! yeahh..aq da besedia jadi akak walaupon mmg dah ad adek..bahahaha.

waahhh..ko bakal jadi seorg pkcik bad!!hahaha...tahniaahh.. kalo laki ajar boxing. kalo pompan ajar musik pon smart ohh.

iqbalsyarie said...

kanak-kanak mmg comel dan suci,mcm kain putih yg baru keluar dari kilang =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails