Tuesday, August 10, 2010

virus surabaya. ko ade?

aku tak pasti ni ancaman ape?macam mane aku dapat? cuak weyy...dah dekat 2 minggu dah benda ni kat laptop aku. gilaa ah..mane die dapat cari aku pon tak tahu. on je laptop teros kuo benda ni..pastu ko just boleh tekan ok..baru window start macam biase.

ni pandangan lepas push buton on. close up cikit. *xley print screen so kne pkai camera.haha.

dapat bace x? click kat gambar tuk tumbesaran..xpela..aq type balik.

81u3f4nt45y-24.01.2007-Surabaya
Surabaya in my birthday.
don't kill me, i'm just send message from your computer.
terima kasih telah menemaniku walaupun hanya sesaat, tapi bagiku sangat berarti
maafkan jika kebahagiaan yang ku minta adalah teman sepanjang hidupku.
seharusnya aku mengerti bahawa keberadaanku bukanlah disismu, hanyalah lamunan dalam sesal.
untuk kekasih yang tak kan pernah kumiliki.3r1k1m0

gila scaryy weeyy...sejak bila aku pi surabayaa?? 2007 aku kat matrik tangkak adelaa.kalo btol nak confess kat aku pon jangan la bagi spam.huhuhu. ape nak wat weyy? kne format balik la kn laptop an? huu..bahaya tak kalo biarkan ea??tolong-tolong..huu..papepon thx la kekasih yang tak pernah kumiliki;')

btw,..selamat berpuasa uolss..kejap je da bulan ramadhan kan. still my favourite month of da year=) selamat beramal..

6 comments:

Atiqa Arazmi said...

berani la die kaco bini aku skun nieh... mintak mati betul nieh~

mikhaelahmad said...

gila sehtail confess camtu en. terai je la format kalau dah ada tanda system makin selow. or folder yang tiba-tiba wujud dan hilang. oh, kirim salam sama surabaya yah.

echa said...

atiqa: hahaha..tuh laa..siot je an.

mat: hahaha.tu laa.tkot x pasal2 mati lak laptop nih. t aq smpkn salam pada surabaya;)

Hanis Manis said...

fewwwwiiiittt!!!!
ada gelap kekasih gelap sioddd. gila tak mampu. haha

echah, tadi bg anak ikan awak makan. harap2 dia jadi gemuk. :)

Zulfahmi Abidin said...

SELAMAT DATANG KE INDONESIA.AHAHA

ari tuh member aku kene jgk.sbb firewall tak kuat jer.dye tuh installer yg datang mase ko bukak sesuatu page. So,bnde tuh terinstall and kalau ko dapat cari kat Control Panel;Install and Remove Program. Ko boleh la delete bnde tuh.klu ko tak leh delete.terpakse la ko fomat. Tapi untuk permulaan nie.cube ko tuka antivirus ko dulu..Nod32 namenyer.aku ade sedia kan UPDATE dye tiap2 minggu lepas nie. So ko pg download yg trial punyer NOD32 Antivirus 4. Pastu gune Username n Password yg aku sedia kan k.Plz jgn comment kt blog aku tuh pasal antivirus sbb blog aku lagi satu dah kene blocking.k. bdway selamat menunaikan ibadah puase yunk...


nie link ke blog aku tuh...

¶ 08 Ogos 2010. Update!! Username and Password

Aina Nordin said...

xyah format laa.
kan sweeet sgt tu bile bkak laptop ade msg cinta xksmpaian.hakhakhak.;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails