Friday, July 16, 2010

hectic week! n how to save your....

semester baru dah bermula! hallo 3rd year..oh hallo juga junior-junior..uhuks.minggu ni sangat busy dengan daftar gugur kursus..tambah unit..thesis lagii..haaiihh..x sempat nak survey or cuci mata tengok junior sebab rasa cam sebaya je sume..hahaa..lagipon..tiada apa nak dibanggakan dengan 3rd year or senior year nih..buat aku tambah risau dengan masa depan adalah...waaa..risau wehh..rasa cam nak extend..tapi tak rahulah dapat tolong naikkan pointer 2 star aku ni tak..hukhuk..

papepon,,goodluck la pada semua yang buat thesis this sem,..dan pada yang baru melangkah ke alam degree nih...buatlah sehabes baek,..jangan main-main sangat...nanti result terok meroyan cam aku...bahahaaa...selamat semester baru semua..jangan lupa azam sem baru wey..ahaks..btw,..aku tertarik ngan ayat nih..quote from fazleena hishammudin " Segulung ijazah bukan bererti punya masa depan yang gemilang. Realiti ada di depan. Dan mungkin menyakitkan."

dan ini sedikit pasal hati,;

toodles;)

4 comments:

Ayeed said...

whatever you do, just chill babe. =)

echa said...

thx bro;)

reb@rn said...

i'm very agree with that.
(meh la extend. Boleh la teman aku. haha)

echa said...

jowin.bahahaha..dlm dilema dow..xtaw nk wat cmne lg..haiih..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails