Wednesday, June 16, 2010

demam bola yaw~

*agak-agak kasut nih saya muat tak?haha.*
err,.. saya suka tengok bola! tengok jelaa~suka time orang sorak-sorak goal tu sume,..tapi saya bukan hard die fan bola. jangan tanya saya apa-apa tentang sejarah bola,.awak salah orang;D fantacy football pon saya penah buat account tapi tak geti nak men.ahahahaha..tapi kawan-kawan saya rajin buat ulasan,.cuba dengar pendapat dorang kat sini kamiawesome. saja nak promote:P xpon blog soccer yg femes tuh sokernet. hee.nak lagi detail korang google lah,..haha..semoga lepas ni bertambah sikit ilmu tentang bola ni yee~boley la teman bf borak pasal bola kelak:P
selamat ber world cup fever uols;D

p/s: saya suka shakira gelek;D*tibajah*

3 comments:

Nazrin Saad said...

wah, promote you ols!
amacam pak arab?
ada jodoh tak?

echa said...

hahaha..mestylaa..mna taw korg bakal femes dgn blog tesebut;D
xde rezeki la dgn pak arab..damn!

frank lampard said...

lagu shakira ni best la. siap terhafal.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails