Wednesday, January 6, 2010

rangka kursus 2010.

oh. ini subjek EPPE 2010. ala-ala subjek yang ditawarkan di fakulti gittew~subjek ini merangkumi 12 bab. semua masuk final! muahahaha.kelas diadakan 24/7. tempat dimana-mana jasad berada..waah. gila kentang ayat. eheks. ekceli nak citer pasal tahun baru ni. maklumlah. setiap tahun pasti ada benda baru atau yang dirancang bakal berlaku kan.kan.kan?

2010..
january-may.
second year second sem. dah nk masuk 3rd week sudeyh..sem ni beezzaaayy ohh.. 24 unit to carry on.isnin class from 10am to 1 pm. class every tuesday to thursday  from 11am to 5pm.kecuali jumaat xde class. kalau sem lepas banyak sangat masa lapang. sem ni ada 8 subjek to digest dalam masa lebey kurang 4 bulan! fuuhh! kerahan tenaga yang amat. gila menghabiskan kredit hour sebab nak grad dalam masa 3 tahun jaa.hihi. takot gak tak boleh bawak.. tapi terpaksa*sape soh sem lepas amek subjek sikit? padan muka!

2010..
may -july.
terpaksa ambil shortsem lagayy. kan dah cakap. nak abeskan kredit hour cepat dan grad dalam 3 tahun. gila sungguh aq. harap-harap pointer x merudum lagi kali ini.nampaknya takdela cuti panjang lagayy;(

2010..
july-november.
hmm..3rd year okayy. final year!! kena buat thesis!! fuuhhh!! apa nak mencarot weeyy?? sumpah cuak. time nih la nak try repeat paper yang rasa perlu direpeat.harap-harap takde la ann.uhuhuhuk..

2010..
december- ....
oohh..tahun ni jugak aq akan sedey sebab bakal meninggalkan UKM tercinta..huuuwwaaa..!! harap-harap tak repeat la kan..kalo repeat halo UKM lagii;)) ohh..sem terakhir ini akan ku habeskan sebagai seorang kuli.(practical ekceli) yeaahh..aq bakal jadi wanita bekerjaya. peh..kerja sudah? mungkin aq akan lakukannya di jb. mungkin. nampaknya..aq terpaksa meninggalkan bandar bangi awal sedikit.huuu..bakal rindu sama semuanyaa..ohh.!!

maka dengan itu, tahun ini perlu dilalui dengan segala senyuman yang ada! segala kasih sayang yang tak tercurahkan! segala hati yang tersisa! maka dinasihatkan pada sekalian umat yang membaca ini agar sama-sama hidup dalam keadaan aman! hidup 2010!! 

kita hanya merancang..allah yang akan menentukan segalanyaa..;)

4 comments:

sherah said...

suuuwwwwweeeeett!!dah nak grad dah kau eh??:D
life too short je mcm.

echa said...

hahahahhaa..same goes to you coursematey!;PP
yela kn..too short n too fast oh!

ayeen:) said...

peh..best kls kau..ahahahah~

echa said...

taw xpe!!hahahha..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails