Tuesday, March 10, 2009

tiba-tiba aku rasa risau.

tiba-tiba je aq rase risau..
macam ade je yang tak kene kebelakangan nih..dan yang akan datang..

firstly aq xde bju untuk dinner. siyes dow.. baru aq teringat dinner kolej next week.
okay,..back up plan aq masuk tarian.. at least adela baju malam tuh..sah-sah kene ngan temanye..clasik 60's70's 80's camtulaa.. tapi takde yang panggil ntok practice pon.hahaha.
tapi.. kalo ade pon..weekend nih 13.14.15 aq xde coz ade stimulasi kat pahang..menjadi fasilitator kpd adik2 d skola menengah pekan pahang kot. adoyai..nasib ade budak stpm skali..mne taw jmpe jodoh..ahax,.

secondly..aq risau tentang assigment aq yang due datenye banyak next week. aq seakan-akan masih tiada mood ntok wat.risau dow.sangat risau..akaun.economy islam.speech comunication..huuu..;(

tak lupe juga kepada mid exam statistik aq 16 nih. sah-sah nak p jadi kakak contoh kepade adek2 yee.. knela study awal ckit.tapi aq x bape nak paham la weyh..tuuulluunn..

maka..ape korang rase solution terbaek ntok:

  1. baju dinnerku? ade sape2 nak bagi pinjam tak?hee...
  2. assigment-assigment ku? tolongg..;))
  3. mid exam ku? naseb aq la an.

hopefully adelah care yang terbaek ntok settlekn sume nih. btw byk sunggoh invitation ntok bersuka-ria weekend nih. kepada yg g gig..aq ade gig kat pahang. kepada yang g shoping..aq nk shoping2 kt pahang la ni..kt pekan tu ade ap ea?..kpd yg g holiday..yaaa..aq pon holiday gak..holiday kat skola..hahahaha..

5 comments:

T.O.P.E.X said...

nak ikot!!!!! nnt leh balik rumah!! nak ikot laaaa~

heh singgah umah aku wey kat pekan :D

echa said...

haha.
aq on jek.
bg alamat ko cni!

~BuDaX aMeR~ said...

jage do budak2 pekan gatal2 belake haha...wey anda di tag!!!

T.O.P.E.X said...

nyampah la amer tuh..
huh~

ahaaa~

echa said...

wahahaha..
aq tau,...
contoh di depan mate dah ade.
hahaha;P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails