Thursday, March 24, 2011

siri meroyan visually bersama kesayangan xD

this month is actually a month of meroyaness for me! you know why? sebab bulan ni macam-macam yang difikir,. dari soal masa depan sampailah ke soalnya hati *aicehh;P lucky me! i've my partner in MEROYAN. jap dari tadi sbut meroyan kan,. menurut kamus wikipedia; meroyan merupakan satu bentuk kemurungan klinikal (clinical depression) yang menjejaskan wanita, dan kadang kala lelaki, selepas melahirkan anak. erk, but in my case ia lebih kepada jiwa kacau. hahahaa. and this is her!


tadaa! sherahxoxo.

it's been 4 FREAKING MONTH i haven't see herr! lame la gilaa! rindu do!! and i've got jealous if i see other girl and even her boipren wall to wall with her. =_= okay so lesbo, bahaha. nayy, sayang kawan mestylaa jeles ni ye dak;P ko kat cheras , aku kat jb. i do have friends here,.tapi yang selalu free untuk aku sume guys. i need my girlfriends.:( and she is one of them.

maybe both of us sedang lalui benda yang sama, so its easy for me to talk to her. meroyan pasal nak cari kerja or sambung master after this, meroyan pasal intern, family,guys,..whatsoever.. nasibla masing-masing rajin online, so senang nak meluahkan perasaan,.kadang-kadang mesej betul-betul time i need someone ;')

minggu-minggu terakhir internship ni memang hormon tak stabil,.so yeah! meroyan visually pon its okay! hahahaha.thank you girlpren! minggu depan minggu terakhir intern,.then i'll be back to UKM hantar report and setelkan pasal konvo,.dont know how long i'll be there but I HAVE TO MET YOU! tak kiraa! heh.

p/s: I miss all my friends back in uni too;') salam pelukciumgomol dari JB! XoXoXo




10 comments:

sherah said...

gile bodo aku baru komen kau bile nak post pasal aku bahahahahaha!!gile bah instict kuat macam shit!gomol gomol dari cheras. :P

Aisyah Siti. said...

hahahahahaa! ntah ko! payahh la cani! da jauh2 instict kuat lak kan..;P

ayeenmarzuki said...

woo hoo..da nak grad da kau ea??
bagus.bagus..mari berlumba cari keje sama sama

Aisyah Siti. said...

tu aaa,.. risaw weyy..jom lumbaa!!ahahaxD

Encik Psychopath said...

So lessy.

Topex said...

nanti ko akan datang untuk salam pelukciumgomol ke?

yeay! yeay!

Petite Cherie said...

Awwww you girls are so sweeeet :)

Nana said...

kak sherah comell :D

Aisyah Siti. said...

we are! bahahaha;P

Aisyah Siti. said...

topex: nantikan! hahaha.
petite: thanks ;)
nana: nah, she's uglaay!haha.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails